fbpx

Általános szerződési és lemondási feltételek

A regisztráció elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár. A díj befizetésével szerez jogot a jelentkező az áltata választott továbbképzésen való részvételre. A regisztráció csak a díj befizetésével válik tényleges jelentkezéssé. A díjat kiállított számla alapján kell befizetni a szervező vagy szerződéses képzésszervező partnere számlájára, a megküldött számla alapján.

A szerződött díj teljes összegben visszajár, amennyiben a továbbképzés nem valósul meg a szervező által előre kivédhetetlen okból. Így például elemi természeti katasztrófa, oktatói lebetegedés, elégtelen létszám, technikai akadály. Szervező első lépésben felajánlja a tanfolyam más időpontban és más helyszínen való elvégzését a jelentkező felé.

Képzési díj nem jár vissza a jelentkező tanfolyamon történő meg nem jelenése, lebetegedése vagy egyéb váratlan esemény miatti elállása miatt, ezek a helyzetek a jelentkező egyéni kockázatviselési tényezői. Kivételezésre vagy egyéni elbírálásra nincs lehetőség.

Regisztrált és befizetett díj esetén a tanfolyam előtti 20 munkanappal kérhető át a jelentkezés egy másik – azonos tematikájú képzésre, amennyiben ott van még hely.

Kérjük, hogy amennyiben regisztrált, a képzési díjat is befizette, de mégsem tud eljönni a képzésre, azonnal tájékoztasson bennünket mivel egy teljes csoport vár megjelenésére, valamint oktatóink is egy adott létszámra állítják össze a képzés feladatokat.

Az általános szerződési és lemondási feltételek elfogadásával Ön maradéktalanul elfogadja a fent leírtakat.