Írjuk be a keresési kifejezést

30 órás alapképzések

A képzés népi játék, néptánc és néphagyomány témakörben hiánypótló tartalmát tekintve. Olyan elméleti és gyakorlati ismeretek kerülnek átadásra, melyek azonnal használható tudásként jelennek meg. Mindemellett pedig korszerű pedagógiai módszerekkel és eszköztárral kerülnek átadásra a játékok, mondókák, dalok, és két dialektusról különböző táncanyagok. A különböző tematikai egységek egymásra épülve jelennek meg a programban.  A táncos egység során az elsajátított népi játékokkal és különböző mozgásos, táncalapozó feladatokkal szintén előtérbe helyezve a korosztályi sajátosságokat, készségeket és képességeket, olyan mélységben sajátítjuk el a motívumokat és komplett táncokat, melyek lehetőséget adnak az egyén önkifejezésére, improvizatív tudást biztosítva a táncos élmény megjelenítésére.

Célunk, hogy könnyen és egyszerű eszközökkel legyen beilleszthető a mindennapokban a módszer, mely a pedagógiai munkát is segíti.

Alapképzéseinket ajánljuk pedagógusoknak, pedagógus hallgatóknak, táborvezetőknek, pedagógiai munkát segítőknek, szülőknek, bölcsődei nevelőknek, családi napköziben dolgozóknak, csoportvezetőknek és mindenkinek, aki szeret játszani, táncolni.

Az alapképzések elvégzése után van lehetőség a mesterképzésekre való jelentkezésre.

A képzés ára: 35.000,- Forint

igyteddra.rackeve-10
igyteddra.rackeve-16
11265401_298234696967009_4166492832171179579_n
Kérdésed van?
Loading...