fbpx

Fizetési és lemondási feltételek

Jelen regisztráció elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely vissza nem vonható, és vissza nem téríthető fizetési kötelezettséggel jár. A díj befizetésével szerez jogot a jelentkező az általa választott továbbképzésen való részvételre. A jelentkezéseket a maximális létszám beteltéig tudjuk fogadni, érkezési sorrendben! A díjat kiállított számla alapján kell befizetni a szervező vagy képzésszervező partnere számlájára, a megküldött számla alapján.

A jelentkező tanfolyamon történő meg nem jelenése, lebetegedése vagy egyéb váratlan esemény miatti elállása miatt sem jogosult a befizett tanfolyami díj visszsafizetésére. Ezek a helyzetek a jelentkező egyéni kockázatviselési tényezői!

Szervező ilyen esetben egyedi elbírálás alapján felajánlhatja az adott tanfolyam más időben, más helyszínen való elvégzését, vagy vásárlási utalvány formában az összeg levásárlását az Így tedd rá! webshopban.

Szervező természeti katasztrófa, háború, pandémiás vírus, járványügyi kockázati helyzet esetén sem térít vissza befizetett jelentkezési díjat, hanem köteles ezen helyzetek után megtartani a képzést és fogadni a jelentkezőt. Jelentkezőnek az ilyen helyzetek után 2 év áll rendelkezésre egy új időpontban, új helyszínen az adott tanfolyam elvégzésére.

Szervezőnek joga van járványügyi kockázat, pandémiás helyzet esetén -betartva az adott pillanatban hatályos tiltó kormányrendeleteket és határozatokat – on-line módon megtartani a továbbképzést. Azok a képzések, melyek on-line módon nem tarthatók meg, a járványügyi tiltó rendelkezések feloldása után, új időpontokban kerülnek megtartásra, ezeken tud a jelentkező részt venni. Jelentkezőnek az ilyen helyzetek után 2 év áll rendelkezésre egy új időpontban, új helyszínen az adott, korábban befizetett tanfolyam elvégzésére.

Az általános szerződési és lemondási feltételek elfogadásával Ön maradéktalanul tudomásul vette és elfogadta a fent leírtakat.

KAPCSOLAT

9 + 4 =