fbpx
Kisgyermekkori játékos, táncos mozgásfejlesztés

A képzés célja, hogy a résztvevő olyan, első sorban gyakorlati, valamint elméleti tudást szerezzen a bölcsődei és az óvodai kiscsoportos  korosztály személyiség, mozgás készség, képességfejlesztéséről, melyek a legkorszerűbb pedagógiai elvek mentén illeszkednek az intézmények működéséhez, a pedagógusok igényeihez. A tudásbővítés mellett módszertani alapismereteket és azonnal használható gyakorlati tudást sajátítson el, mely a pedagógus egyéni készségeinek és képességeinek megfelelő módon, egyéni sajátosságok szerint jeleníthetők meg, ezáltal személyre szabottan, ezzel párhuzamosan kiválóan integrálhatóak a mindennapi pedagógiai folyamatokba.

Oktatók:

Balatoni Kata

Sudár Alexandra

Weiszné Ambrus Veronika

Az élményalapú tudásszerzés mellett a módszertant alkalmazó pedagógusok kezei közül olyan gyermekek kerülnek ki és alkotják majd a jövő társadalmát, akik biztos identitással és lelkükben elültetett kulturális kincsekkel gazdagodva vesznek részt életük alakulásában.

A képzést ajánljuk: óvodapedagógusoknak, bölcsődei gondozóknak, tanítóknak, pedagógusképzés hallgatóinak, és minden érdeklődőnek!

A képzés mesterképzésnek minősül, előfeltétele a “Népi játék, néptánc módszertan” című program elvégzése.

Időpontok és helyszínek

Játékos, táncos mozgásfejlesztés

Legkisebbek Így tedd rá-ja – online

A program ára egy PDF tananyagot is tartalmaz, melyet április 2-án küldünk ki emailben az online felület belépési linkjével együtt.

Konzultációs időpontok:

2023. 04.03. 17:00-19:30
2023.04.17. 17:00-19:30
2023.04.24. 17:00-19:30
2023.05.08. 17:00-19:30
2023.05.15. 17:00-19:30

MINDEN ELŐADÁS 48 ÓRÁN KERESZTÜL VISSZANÉZHETŐ

A tananyagot PDF formátumban, email-ben megküldve biztosítjuk, melyben a képzéshez tartozó mondókákat, dalokat, játékokat tesszük közzé minden résztvevőnek.
A program egy 3 oldalas beadandó dolgozattal zárul, melyet a témában feldolgozott tartalmak alapján kell elkészíteni.

Oktató: Balatoni Kata

A programon csak azok vehetnek részt, akik már elvégezték 30 órás Így tedd rá! népi játék-, néptáncmódszertan képzésünket.

Külhoni magyar pedagógusok is jelentkezhetnek, ha az alábbi helyszínek valamelyikén vettek részt továbbképzésen: Budapest, Búcs, Dunaszerdahely, Topolya, Palics, Válaszút, Beregszász, Vári, Zágráb, Nürnberg, München, New York, Boston

Kedvezményes részvételi díj: 40.000,-

További kérdés esetén keress minket bizalommal!