fbpx
Játékos, táncos mozgásfejlesztés 0-3 éves korig

A képzés célja, hogy a résztvevő olyan, első sorban gyakorlati, valamint elméleti tudást szerezzen, a 0-3 éves korosztály személyiség, mozgás készség, képességfejlesztéséről, melyek a legkorszerűbb pedagógiai elvek mentén illeszkednek az intézmények működéséhez, a pedagógusok igényeihez. A tudásbővítés mellett módszertani alapismereteket és azonnal használható gyakorlati tudást sajátítson el, mely a pedagógus egyéni készségeinek és képességeinek megfelelő módon, egyéni sajátosságok szerint jeleníthetők meg, ezáltal személyre szabottan, ezzel párhuzamosan kiválóan integrálhatóak a mindennapi pedagógiai folyamatokba.

Az élményalapú tudásszerzés mellett a módszertant alkalmazó pedagógusok kezei közül olyan gyermekek kerülnek ki és alkotják majd a jövő társadalmát, akik biztos identitással és lelkükben elültetett kulturális kincsekkel gazdagodva vesznek részt életük alakulásában.

A képzést ajánljuk: óvodapedagógusoknak, bölcsődei gondozóknak, tanítóknak, pedagógusképzés hallgatóinak, és minden érdeklődőnek!

A képzés mesterképzésnek minősül, előfeltétele a “Népi játék, néptánc módszertan” című program elvégzése.

A képzés ára: 48.000,- Forint  / 125,- Euró

Időpontok és helyszínek

Játékos, táncos mozgásfejlesztés 0-3 éves korig (BŐVEBBEN):