fbpx

Legkisebbek Így tedd rá!-ja – játékos, táncos mozgásfejlesztés

A képzés célja, hogy a résztvevő olyan, első sorban gyakorlati, valamint elméleti tudást szerezzen a bölcsődei és az óvodai kiscsoportos  korosztály személyiség, mozgás készség, képességfejlesztéséről, melyek a legkorszerűbb pedagógiai elvek mentén illeszkednek az intézmények működéséhez, a pedagógusok igényeihez. A tudásbővítés mellett módszertani alapismereteket és azonnal használható gyakorlati tudást sajátítson el, mely a pedagógus egyéni készségeinek és képességeinek megfelelő módon, egyéni sajátosságok szerint jeleníthetők meg, ezáltal személyre szabottan, ezzel párhuzamosan kiválóan integrálhatóak a mindennapi pedagógiai folyamatokba.

Oktatók:

Balatoni Kata

Sudár Alexandra

Weiszné Ambrus Veronika

Az élményalapú tudásszerzés mellett a módszertant alkalmazó pedagógusok kezei közül olyan gyermekek kerülnek ki és alkotják majd a jövő társadalmát, akik biztos identitással és lelkükben elültetett kulturális kincsekkel gazdagodva vesznek részt életük alakulásában.

A képzést ajánljuk: óvodapedagógusoknak, bölcsődei gondozóknak, tanítóknak, pedagógusképzés hallgatóinak, és minden érdeklődőnek!

A képzés mesterképzésnek minősül, előfeltétele a “Népi játék, néptánc módszertan” című program elvégzése.

Időpontok és helyszínek

Győr 2024. szeptember 20 – 22.
Budapest 2024. október 18 – 20.
Debrecen 2024. november 15 – 17.