fbpx
Online képzések

A program 24 órán keresztül elérhető az élő adást követően.

Kárpát-medence játékai – Felvidék, Erdély, Vajdaság, Kárpátalja
2021. január 15. 17:00-20:00

A program során a Kárpát-medence játékainak esszenciája kerül átadásra. Csupa olyan tartalom, mely az óvodás és kisiskolás korosztálynál azonnal alkalmazható, hiteles értéket közvetít, megfelel a korosztályi sajátosságoknak.

A képzéshez Így tedd rá!-s előképzettség nem szükséges, minden érdeklődőt várunk szeretettel!
Oktató: Balatoni Kata – programgazda

Komplex fejlesztés Így tedd rá!-val
2021. január 22. 17:00-20:00

A program során az élményen túli pedagógiai tudatosság lehetőségeit tárjuk fel, melynek eszköze a népi játék és az Így tedd rá! program módszertani tárháza. A képzést azoknak ajánljuk, akik már legalább egy 3 napos Így tedd rá!-s képzést már elvégeztek. Azokat is szeretettel várjuk, akik akár már „komplex” képzésünket is elvégezték, ugyanis új gyűjteménnyel készülünk.
Oktató: Balatoni Kata – programgazda és Sudár Alexandra – konduktor, óvodapedagógus, módszertani előadó

Néphagyomány az óvodában, iskolában
2021. február 1. 17:00-20:00

A program segítségével megismerhetjük a tavaszi ünnepkör szokásvilágát, játékait, dalait farsangtól – Pünkösdig. A képzéshez Így tedd rá!-s előképzettség nem szükséges, minden érdeklődőt várunk szeretettel!
Oktató: Balatoni Kata – programgazda

Legkisebbek Így tedd rá!-ja
2021. február 15. 17:00-20:00

A program elsősorban a bölcsődei és kiscsoportos korosztály sajátosságaira fókuszálva épül fel, de minden eleme alkalmazható egészen nagycsoportos korig, hiszen olyan kompetencia területeket érint, melyek az iskolaérettségig kísérik a legkisebbeket. A képzéshez Így tedd rá!-s előképzettség nem szükséges, minden érdeklődőt várunk szeretettel!
Oktató: Zombori-Vig Zsófi – gyógypedagógus, módszertani előadó

Ovi-suli Így tedd rá!
2021. február 26. 17:00-20:00

A program sajátossága, hogy az óvoda-iskola kapcsolatára épülve jeleníti meg az Így tedd rá! program módszertani elemeinek lehetőségeit, átjárást és széleskörű felhasználást feltérképezve mindkét korosztálynál és intézménytípusnál. Az ismeretterületek és a különböző tantárgyi integrációs lehetőségek feltárása segít, hogy az intézmények világában is megtaláljuk a helyét a program lehetőségeinek. Mindazon pedagógusoknak ajánljuk, akik már jártasak az Így tedd rá! módszertani világában.
Oktatók: Weiszné Ambrus Vera és Vidákné Ambrus Zsuzsi

CSILLAG BORIS csomag

5 képzés, 10 kredit

HOPP JULISKA csomag

3 képzés, 8 kredit