fbpx
AZ ÍGY TEDD RÁ-RÓL
Nem volt egy nagy álom, amit szeretnék megvalósítani. Egyszerűen csak elültettem néhány tulipánhagymát és egy virágba borult világgá nőtte ki magát, ahol teret kap pedagógus, gyermek, szülő, egyetemi hallgató -ma már valóban elmondhatom, hogy az egész világon. A programnak köszönhetően új teret kap kultúra és pedagógia a pedagógusképzésben, a gyakorló pedagógusok életében, a gyermekfoglalkozások területén továbbképzéseink, konferenciáink, programjaink vagy akár kiadványainkon, eszközeinken keresztül. Az “Így tedd rá!” egyet jelent a hagyományos értékekkel és a legkorszerűbb pedagógiai elvekkel.
Balatoni Katalin

Balatoni Katalin

Programgazda

Már gyermekként körülölelt a játék, a tánc, a dalok és teljes kulturális sokszínűségünk világa. Akkor még nem tudtam, hogy a pörgős szoknya és a népdalok lelkemben megállíthatatlan árja egyszer majd olyan eszközévé válik életemnek, mely nem csupán nekem ad lehetőséget arra, hogy kifejezzem örömöm-bánatom, hanem magam is hordozója és továbbadója lehetek ennek a csodának.

,,Nyelvünk és történelmünk ismerete nélkülözhetetlen kulcsa létünknek. Az ismereteken túl azonban valódi identitásunkat, a világban való értékünket kizárólag kultúránk megéléséből nyerhetjük, melynek átadása ma kiemelt feladata kell legyen minden pedagógiai területnek.” 

Jaró Klaudia

Jaró Klaudia

foglalkozásvezető

4.éve része a mindennapi szakmai munkámnak a program, óvodás és iskolás korosztállyal foglalkozom a legtöbbet.

Kassai Anita

Kassai Anita

Óvodapedagógus, foglalkozásvezető, módszertani előadó

Szombathelyen élek. Négy éve része a mindennapi szakmai munkámnak a program. A népi játék foglalkozásokon kívül, napi szinten, interaktív papírszínház előadásokat tartok az így tedd rá! módszer alkalmazásával, főként óvodás csoportokban és alsó tagozatos osztályokban. Az Így tedd rá! népi játék valamint papírszínház foglalkozásokon egyaránt a komplexitást részesítem előnyben.

Porteleki Sára

Porteleki Sára

tanító, módszertani előadó, coach

Az Így tedd rá! program több mint 10 éve része a mindennapi szakmai munkámnak.

Ez a terület az óvoda-iskola átmenet, általános iskola alsó tagozat.

6-10 éves korosztállyal foglalkozom a leggyakrabban.

Dr. Weiszné Ambrus Veronika

Dr. Weiszné Ambrus Veronika

Óvodapedagógus, Így tedd rá foglalkozás vezető, módszertani előadó

Hat éve része a mindennapi szakmai munkámnak a program. Komplex mozgás fejlesztésen kívül, az óvodai nevelés számos területén alkalmazom.

Tőkei Krisztina

Tőkei Krisztina

Óvodapedagógus, foglalkozásvezető, módszertani előadó.

Hetedik éve, 2013-tól része a szakmai munkámnak a program. A komplex nevelés, azon belül is a mozgás kap hangsúlyt foglalkozásaimon.

Szilvási-Grund Helga

Szilvási-Grund Helga

Tanító, közművelődési szakember, foglalkozásvezető, módszertani előadó

7 éve része a mindennapi szakmai munkámnak a program, amelyben legtöbbet a 4-7 éves korosztállyal dolgozom.

Zombori-Vig Zsófia

Zombori-Vig Zsófia

Gyógypedagógus, foglalkozásvezető, módszertani előadó

4 éve része a mindennapi szakmai munkámnak ez a program, melyben legtöbbet a 0-3-as korosztállyal foglalkozom, szülős csoportban és bölcsődében egyaránt.

Ecser Fruzsina

Ecser Fruzsina

Nemzetiségi szakirányú óvodapedagógus; népi gyermekjáték- és néptáncpedagógus, hagyományismeret; közoktatási vezető; "Így tedd rá!" foglalkozásvezető

A néptánc gyermekkorom óta aktív része az életemnek, a mindennapjaimnak.

7 évvel ezelőtt találkoztam az “Így tedd rá!” programmal.

Célom, hogy játékos formában, a hagyományos népi játékok segítségével tudjam fejleszteni a gyermekeket.

Oldal Henriett

Oldal Henriett

Óvodapedagógus, Így tedd rá! foglalkozásvezető, és módszertani előadó

Kecskeméten élek, és itt is dolgozom. 9 éve része a mindennapi szakmai munkámnak a program. A komplex nevelés és a 0-3-as korosztály az amivel a legtöbbet foglalkozom.

Sudár Alexandra

Sudár Alexandra

Konduktor (óvodaspecializáció), foglalkozásvezető, módszertani oktató

3. éve foglalkozásvezetőként,valamint a veszprémi munkaközösség vezetőjeként veszek részt az Így tedd rá! program tulipános világában. 2020-tól módszertani előadóként segítem a pedagógusok munkáját, főként a komplex fejlesztés és az Így tedd rá! kapcsolatán keresztül. A mindennapokban az 1-3 éves bölcsis és a 3-6 éves óvodai korosztállyal találkozom. A konduktori fejlesztéseimben is a mindennapok része az Így tedd rá! komplex eszköztára.

KAPCSOLAT

Adatkezelési tájékoztató

10 + 12 =