fbpx

Fizetési és lemondási feltételek intézményeknek

Jelen regisztráció elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely vissza nem vonható, és vissza nem téríthető fizetési kötelezettséggel jár. Létrejött az Így tedd rá! Program képviselője és az intézményi képzést Megrendelő között. A díj befizetésével az intézményi képzést megrendelő szerv jogot szerez az általa választott továbbképzés megrendezésére egy közösen egyeztetett időpontban. A díjat kiállított számla alapján kell befizetni az Így tedd rá! Program képviselője vagy képzésszervező partnere számlájára, a megküldött számla alapján.

 

A megrendelő a tanfolyam elhalasztása, egyéb váratlan esemény miatti elállása miatt sem jogosult a befizetett díj visszafizetésére. Ezek a helyzetek a megrendelő kockázatviselési tényezői!

Az Így tedd rá! Program ilyen esetben egyedi elbírálás alapján felajánlhatja az adott tanfolyam más időben való megtartását, vagy vásárlási utalvány formában az összeg levásárlását az Így tedd rá! webshopban. 

Az Így tedd rá! Program, természeti katasztrófa, háború, pandémiás vírus, járványügyi kockázati helyzet esetén sem térít vissza befizetett díjat, hanem köteles ezen helyzetek után megtartani a képzést közösen megbeszélt időpontban. Megrendelőnek az ilyen helyzetek után 2 év áll rendelkezésre egy új időpontban, új helyszínen az adott tanfolyam megszervezésére.

Az Így tedd rá! Programnak joga van járványügyi kockázatpandémiás helyzet esetén -betartva az adott pillanatban hatályos tiltó kormányrendeleteket és határozatokat – on-line módon megtartani a továbbképzést. Azok a képzések, melyek on-line módon nem tarthatók meg, a járványügyi tiltó rendelkezések feloldása után, új időpontokban kerülnek megtartásra. Megrendelőnek az ilyen helyzetek után 2 év áll rendelkezésre egy új időpontban, új helyszínen az adott, korábban befizetett tanfolyam megszervezésére.

Az általános szerződési és lemondási feltételek elfogadásával Ön maradéktalanul tudomásul vette és elfogadta a fent leírtakat.

KAPCSOLAT

2 + 12 =